big city lajf

intresserar mig för levnad, litteratur och allt illegalt.

Backstabbing cancer!

Kategori: Allmänt

Häromdagen hade jag världens mest underligaste dröm, eller rättare sagt mardröm. Jag drömde om att jag hade cancer, cancer i ryggen. I [mar]drömmen var det så att jag hade haft ryggont under hela mitt liv. Och trots att jag hade besökt olika läkaren, så lät de bli att undersöka mig ordentligt utan gav mig endast smärtstillande. Och så en dag, så upptäcktes min cancer. Det värsta var nog att min cancer inte var livshotande förrän den upptäcktes. Helt sinnesjukt!

  

Alldeles plötsligt var jag döende av cancer i ryggen, och inget kunde göras Jag grät hela tiden som ett barn för jag tyckte det hela var så tragiskt, och alla bad mig att skärpa mig. Alla jag kände tyckte synd om mig, men ingen brydde sig riktigt. Till och med min egen familj undvek mig, precis som om jag vore ett smittsamt virus. Jag fick allas sympatier men ingens uppmärksamhet.

  

Drömmen slutade med att jag dog. Min familj åkte bort under sommaren och de var alldeles säkra på att jag skulle klara mig utmärkt, ensam. Jag tog mitt sista andetag i soffan medan jag halvkollade på Seinfeld. Sen var jag borta. Jag var död, och mitt lik skulle inte upptäckas förrän två månader senare när de kom hem från deras sommarsemester.

  

Häromdagen, så dog jag i min dröm. Och jag tror även en liten del av mig dog i min sömn.